Skip Ribbon Commands
Skip to main content

​​Huurspecialisten

shutterstock_167842025.jpgDe Academie voor Vastgoed heeft een breed scala aan opleidingen en cursussen die u de mogelijkheid geven om u nog verder te ontwikkelen in uw vakgebied.

Het aanbod betreft zowel ééndaagse cursussen en leerlijnen die bestaan uit meerdere bijeenkomsten. U kunt er dus voor kiezen om een langer traject te doorlopen of om uw kennis in één dag bij te spijkeren.​​ 


Flyer Huurspecialisten


Wilt u meer weten over ons aanbod voor huurspecialisten? Bel ons op: 030- 608 51 60 of stuur een e-mail naar info@academievoorvastgoed.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Vastgoedintroductiecursus

Met deze tiendelige cursus staat u al met één been in de dynamische wereld van het vastgoed. De cursus is uitermate geschikt voor vastgoedprofessionals die een solide basiskennis willen leggen. U sluit de Vastgoedintroductiecursus af met een examen en wanneer u deze succesvol afrondt, ontvangt u van ons een diploma. 

Leerlijn Huur & Verhuur​

De verhuurmarkt is volop in beweging. Door de verscherpte hypotheekregels overwegen steeds meer mensen een huurwoning en ook de variëteit aan huurwoningen neemt toe als gevolg van herbestemmen en renoveren. Dit biedt extra kansen voor verhuurprofessionals. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen op dit gebied, bieden wij de Leerlijn Huur & Verhuur. De Leerlijn Huur & Verhuur behandelt de commerciële, juridische, economische en bouwkundige aspecten van de huurwoning en het verhuurproces. Het programma is op een praktische wijze ingestoken, zodat u meteen de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen.​​

Leerlijn Commercieel Succes

​In samenwerking met gerenommeerd trainingsbureau Kenneth Smit, bieden we u de Leerlijn Commercieel Succes aan. Deze leerlijn bestaat uit vier blokken van ieder twee dagen. Dit traject is uitermate geschikt voor ervaren huurspecialisten die van goed naar uitstekend willen. Tijdens de trainingsdagen leert u steeds meer over de wijze waarop uw klanten beslissen en hoe u daar op in kunt spelen voor maximaal resultaat.

Cursus op maat

​Naast de bovenstaande opties is het ook mogelijk om aan te geven waar ú of uw corporatie behoefte aan heeft. Hier vindt u een aantal onderwerpen waarin wij meer dan thuis zijn om een aanbod op maat te maken:

  • Huurrecht
  • Technologische trends
  • Marketing
  • Klantcontact​​
  • Onderhoudsplanning
  • Woning Waarderingsstelsel
  • Engels in de vastgoedsector
  • Social Media


Valt uw interesse of behoefte buiten deze onderwerpen? Laat het ons weten, dan denken wij met u mee over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met ons via: info@academievoorvastgoed.nl of 030 608 51 60.​ Bekijk ook eens ons algemene brochure, wellicht zit hier nog iets voor u tussen: ​​

Brochure Academie voor Vastgoed 2017