Skip Ribbon Commands
Skip to main content

​​​​​​​​​​​​​​​​​Overige Opleidingen

​​Graag brengen we enkele specifieke thema’s onder uw aandacht:​

Vastgoed algem​​een 

Wilt u meer weten van de vastgoed wereld? Academie voor Vastgoed biedt een 

int​rodu​ctiecursus aan die met name is geschikt voor semi-professionals: mensen die beroepsmatig met vastgoedtrajecten te maken krijgen, zonder specifiek deskundig te zijn.
Lees hier meer over onze Vastgoedintroductiecursus.

Online leren

De Academie voor Vastgoed biedt steeds meer online cursussen. Op deze manier hoeft u voor een cursus of opleiding niet altijd naar een cursuslocatie toe, maar is het mogelijk deze vanuit huis te volgen. Daarnaast kunt u voor de meeste online cursussen helemaal zelf bepalen wanneer u tijd heeft om deze te volgen. 

Lees meer over ons aanbod online leren​.​

​​Cursussen voor medewerkers

Naast onze cursussen voor makelaars en taxateurs hebben wij een aantal cursussen speciaal voor de medewerker van een kantoor. Dit varieert van een opleiding met wekelijkse lessen tot ééndaagse cursussen of e-learningmodules.

Lees hier meer over ons aanbod voor de medewerker.

Taxat​iemanagement Systeem​

De Academie voor Vastgoed biedt voor het Taxatiemanagement Instituut verschillende cursussen aan met betrekking tot het Taxatiemanagement Systeem. Dit zijn zowel beginnerscursussen, opfriscursussen en verdiepende cursussen over de verschillende systeemmodules. ​

Voor het aanbod aan cursussen t.b.v. het Taxatie​management Systeem, klikt u hier.​

Woningmar​​ktconsultant ​

De woningmarktconsultant laat als het ware de stem van de consument doordringen tot het volkshuisvestingsbeleid in Nederland, zodat vraag en aanbod beter op elkaar zijn afgestemd. Wilt u specialist worden? Volg de opleiding Woningmarktconsultant.​

Overige opleidingen

Er zijn enkele opleidingen om u voor te bereiden op examens en een instapcursus ter voorbereiding op Basistheorie Vastgoed.
Bouwkunde Praktijkdag 
Bouwkunde Bootcamp

* Instaptoets rekenen​

​​

 

​​