Skip Ribbon Commands
Skip to main content

​​​​​​​​​​​​​​​​Vacatures Academie voor Vastgoed

De Academie voor Vastgoed is dé aanbieder van opleidingen en cursussen voor (startende) professionals in Vastgoed. Al ruim 50 jaar bieden wij onder andere hoogwaardige opleidingen voor startende (assistent-) makelaars/taxateurs en permanente educatie geschikt voor aangeslotene van het NRVT-, VastgoedCert-, ARMT- en KRMT- register en de NVM.

 

De Academie voor Vastgoed is in 1963 opgericht als opleidingsinstituut van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). De NVM is met circa 4200 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie van makelaars en taxateurs.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime:​​

​​Opleidingsadviseur​​​

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in de markt zetten van opleidingen en seminars voor vastgoeddeskundigen.

Daarnaast behoort tot je taken het ontwikkelen en vernieuwen van leermaterialen en het mee opbouwen en onderhouden van een netwerk van docenten. Je geeft opleidingsadviezen aan klanten en promoot de mogelijkheden. Je signaleert ontwikkelingen binnen de branche en stemt de opleidingsbehoefte daarop af.

Je ondersteunt bij het ontwikkelen van leerlijnen, e-learning en adviezen op het gebied van didactiek.

 

Profiel

Je beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld opleidingskunde. Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring op het gebied van het ontwikkelen van commerciële cursussen. Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring met projectmatig werken, het ontwikkelen van een leerlijn en kennis van moderne leermaterialen en ICT toepassingen, met name op het gebied van e-learning. Je bent commercieel, proactief, creatief, communicatief en klantgericht. Ervaring met de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij is een pré.

 

Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie richten aan: personeelszaken@nvm.nl.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Lydia van Dalen, manager Academie voor Vastgoed, telefoon 0621135256 of bezoek onze website: www.academievoorvastgoed.nl. ​

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

​​​​