Skip Ribbon Commands
Skip to main content

​​​​​​​​​​​​​​​​Vacatures Academie voor Vastgoed

De Academie voor Vastgoed is dé aanbieder van opleidingen en cursussen voor (startende) professionals in Vastgoed. Al ruim 50 jaar bieden wij onder andere hoogwaardige opleidingen voor startende (assistent-) makelaars/taxateurs en permanente educatie geschikt voor aangeslotenen van het NRVT-, VastgoedCert-, ARMT- en KRMT- register en de brancheverenigingen NVM, NVR en VastgoedPro. Daarnaast bieden wij jaarlijkse educatie aan andere vastgoeddeskundigen, zoals woningcorporaties of gemeentes.

 

De Academie voor Vastgoed is in 1963 opgericht als opleidingsinstituut van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). De NVM is met circa 4200 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie van makelaars en taxateurs.

 

Voor de Academie voor Vastgoed zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

​​Opleidingsadviseur​​​

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in de markt zetten van de opleidingen tot (assistent-) makelaar en/of taxateur. Hierbij benut je de eind- en toetstermen van het examenbureau en zorg je voor hoge slagingspercentages. De verschillende opleidingen worden ingericht volgens de NLQF-eisen van niveau 4, 5 of 6.


Daarnaast behoort tot je taken het ontwikkelen en vernieuwen van leermateriaal en het mee opbouwen en onderhouden van een netwerk van docenten. Je geeft opleidingsadviezen aan klanten en promoot de mogelijkheden. Je signaleert ontwikkelingen binnen de branche en stemt de opleidingsbehoefte daarop af.

Je ondersteunt bij het ontwikkelen van leerlijnen, e-learning en adviezen op het gebied van didactiek.

 

Profiel

Je beschikt over een relevante afgeronde HBO-/WO-opleiding, bijvoorbeeld opleidingskunde. Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring op het gebied van het ontwikkelen van geaccrediteerde opleidingen. Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van een MBO- en/of HBO-opleiding en het bijbehorende accreditatieproces en bij voorkeur ervaring met projectmatig werken. Je hebt bij voorkeur kennis van moderne leermaterialen en ICT-toepassingen, met name op het gebied van e-learning. Je bent commercieel, proactief, creatief, communicatief en klantgericht. Ervaring met de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij is een pré.

 

Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie richten aan: personeelszaken@nvm.nl.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met P&O, telefoon 030-6085185, Lydia van Dalen, telefoon 06-21135256 of bezoek onze website: www.academievoorvastgoed.nl. ​

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

​​​​